Sikke en dag! MCH Messecenter Herning var fyldt med glade deltagere og inspirerende oplæg fra nogle af Danmarks førende eksperter til HORESTA ÅRSDAG, som blev afholdt for 11. gang.

Vi er utroligt glade for det store fremmøde og den stemning, alle I deltagere var med til at skabe – både om dagen og til branchefesten om aftenen. Gang på gang bliver vi bekræftet i, at hotel-, restaurant- og turismeerhvervet er Danmarks absolut fedeste sted at arbejde!

Tusind tak for jeres store engagement og ukuelige vilje til at se fremad og udvikle branchen!

Vi har taget en masse gode billeder i løbet af årsdagen, som vi har postet på vores Instagram-profil. Du kan se billederne her.

Der kommer også snart en video fra årsdagen, hvor du kan gense nogle af de mange højdepunkter fra dagen.

Video: Unge medarbejdere kræver anderledes ledelse

Der er mange unge medarbejdere i branchen, og de kan have nogle meget anderledes forventninger til arbejdsmarkedet end andre generationer. Se her, hvordan du som leder giver de unge mennesker de bedste forudsætninger.

Video: Sådan skaber I hurtigt imponerende resultater

Tænk hvis der var en genvej til lynhurtige resultater positiv forandring. Ifølge mind control-ekspert, Mikkel Severin er emotionel intelligens netop den genvej. Se videoen og bliv klogere på begrebet og hvorfor det er så vigtigt for ledere.

Log ind