Der er kun få dage til, at vinderen af de præstigefyldte statuetter og titlen som Årets Kok og Årets Tjener 2024 skal findes. Det sker den 17. marts under FoodExpo i MCH Messecenter Herning. Samtidig bliver der afholdt Årets Kokkeelev og Årets Tjenerelev, og konkurrencerne er med til at vise branchens håndværk, siger Timm Vladimr, der er konkurrences faste konferencier.
”Konkurrencen er vigtig for branchen fordi der bliver gjort opmærksom på branchen indadtil, men også udadtil fordi der kommer noget omtale om den. Jeg synes, det er super skægt at gå rundt og se udviklingen i løbet af dagen. Det er lidt svært at se, hvad kokkene laver, men jeg kigger meget på tjenerne, for de har jo super mange præstationer og præsentationer. De skal virkelig nå meget, udover at dække bord og sørge for gæsterne, når de kommer,” siger Timm Vladimir.
Årets Kok blev første gang afholdt i 1992, og siden 2006 har også landets mest kompetente tjenere konkurreret om titlen som Årets Tjener.
Vinderne får 40.000 kroner, andenpladsen 10.000 kroner og tredjepladsen modtager 5.000 kroner.
Læs mere om finalisterne og konkurrencen her.
Hele konkurrencen bliver livestreamet, så du kan følge med hjemmefra.
Hør Timm Vladimir fortælle om konkurrencerne i videoen herunder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Med ministerbesøg i Bella Center fulgte nye midler til dansk mødeturisme
25-11-2025
-
Finalefeltet er sat: Seks kokke og tjenere klar til Årets Kok og Årets Tjener 2026
25-11-2025
-
Wolt afviser konkurrence som årsag til fjernet prisklausul
25-11-2025
-
Mette Ravn stopper som direktør for Himmerland: Afløser er fundet
25-11-2025
-
Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme
25-11-2025
-
Marienlyst Strandhotel kåret som Danmarks bedste konferencehotel – igen
25-11-2025
-
Hotel med 100 værelser på vej i Viborg
25-11-2025
-
Danske kæder løber med førertrøjen på Københavns fastfoodmarked
25-11-2025