Årets Wiuff er skabt i et samarbejde mellem Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark og HORESTA. Formålet med prisen er at fremme udviklingen af den danske fødevarekultur og styrke fokus på lokale råvarer.
Prisen hylder producenter, der arbejder i Søren Wiuffs ånd – med innovation, smagskvalitet, bæredygtighed og tæt samarbejde med restauranter.
Prisen er opkaldt efter grøntsagsavler Søren Wiuff, som gennem fire årtier har sat et markant præg på dansk gastronomi og råvarekultur.
En jury vil sammen med Søren Wiuff udvælge årets prismodtager blandt de indstillede kandidater.
Motiverede indstillinger kan foretages i perioden 4. marts til 30. juni 2025 fra Brancheforeningens for Lokale Fødevarers hjemmeside lfdk.dk/indstil-kandidat
Juryen udvælger og besøger eventuelt kandidater fra 1. juli til 15. august 2025. Selve prisuddelingen finder sted medio september 2025 i Jylland – nærmere information følger.
Du kan læse meget mere om Årets Wiuff på lfdk.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Joe & The Juice sætter turbo på global ekspansion
13-05-2025
-
Scandic opruster: Flere hoteller og ny franchise-strategi i Danmark
13-05-2025
-
Fremgang i Københavns Lufthavn trods global uro
13-05-2025
-
Turister belønnes igen for grøn adfærd i København
13-05-2025
-
Global uro får flere danskere til at overveje ferie hjemme
13-05-2025
-
Den norske stat træder ind som medejer i Norwegian
13-05-2025
-
Hotel Vildbjerg skal finde ny køkkenchef
13-05-2025