Kostordninger rejser ofte spørgsmål om både overenskomst og skat.

I HORESTA er juridisk chef Karina Lafrenz og erhvervsjuridisk chef Kaare Friis Petersen gået sammen om dette webinar, som giver dig overblik over reglerne på området, og hvordan de spiller sammen.

Som arbejdsgiver skal du både forholde dig til Hovedoverenskomstens kostordning og SKATs regler, hvis du tilbyder medarbejdere kost.

På webinaret gennemgår HORESTAs juridiske eksperter samspillet mellem overenskomst og skat – og hvilke muligheder du har.

Se webinaret her

Kaare
Erhvervsjuridisk chef
Kaare Friis Petersen

Karina Lafrenz
Juridisk chef
Karina Lafrenz

HORESTA: Pæn fremgang i hotelovernatninger i juli

Danske hoteller noterede 2,5 mio. overnatninger i juli, hvilket er 5 pct. flere end samme måned sidste år. Nye tal fra Danmarks Statistik viser fremgang fra både danske og udenlandske gæster – især amerikanerne markerer sig.

HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår

Hotel- og restaurantbranchen har oplevet stabil vækst i starten af 2025. Ifølge HORESTA er aktiviteten god, men stigende omkostninger betyder, at væksten ikke nødvendigvis smitter direkte af på bundlinjen.

Log ind