Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.
Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.
”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel tilbyder dusør i jagten på arbejdskraft
28-03-2023
-
Danske Grød gør klar til at åbne i Norge
28-03-2023
-
Kro klimasikres for millioner
28-03-2023
-
Ejer ændrer mening: Planerne om et nyt Legoland er droppet
28-03-2023
-
Udvider med 8.000 kvadratmeter: Det bliver den første i Danmark
28-03-2023
-
Lars Larsen Group investerer i restaurant og cocktailbar
28-03-2023