Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.
Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.
”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny statistik: Boom hos europæiske hoteller
12-08-2022
-
Sinatur bruger kaffegrums til lækre cremer og sæber
12-08-2022
-
Madværkstedet tilbage med nye eventkoncepter
12-08-2022
-
Ny formand for MPI Scandinavia
12-08-2022
-
Første eventbureau med Green Event-certificering
12-08-2022