Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Lars Hviid blev efter 15 år som selvstændig managementkonsulent i slutningen af juli ansat som topchef i Burger Shack. Forinden havde virksomheden med Lars Hviids ord været ude i et stormvejr, efter at Fødevarestyrelsen havde tildelt langt hovedparten af fastfoodkædens restauranter sanktioner, som krævede, at der blev ændret på flere forhold.

Tre uger senere konstaterer han over for Jyllands-Posten, at Fødevarestyrelsens kritik, som Ekstra Bladet først skrev om, ”tydeligt kan aflæses på selskabets omsætning”. Han forventer en omsætningsstigning, når Fødevarestyrelsen på et tidspunkt gennemfører kontrol af restauranterne:

”Når vi igen får positive smileyer, håber jeg, vi kan vinde kundernes tillid tilbage.”

Ejer af burgerbar føler sig forfulgt af Fødevarestyrelsen

Burger Shack i Frederiksgade har en flere år lang historik med sure smileys, og den dårlige stime er fortsat efter den nye ejer, Christian Tønnesen, er kommet til. Han føler, at uanset hvad han gør, så finder Fødevarestyrelsens kontrollanter bare noget nyt at kritisere.

Log ind