Den stigende efterspørgsel har man nydt særligt godt af i Hotel- og Restauranterhvervet. Her har man nemlig sat beskæftigelsesrekord for april med 127.300 ansatte. Det fremgår af en pressemeddelelse fra HORESTA til BT.dk.

Tal fra Danmarks Statistik viser desuden, at det høje antal ansatte på landets hoteller og restauranter overgår den hidtidige aprilrekord fra 2019. Det vil sige før coronaen ramte.

Det er tal, der glæder den administrerende direktør i HORESTA, Jannick Nytoft:

»Både danskere og turister har haft et opsparet behov for at gøre brug af alt det, som oplevelseserhvervet kan tilbyde. Nu er mulighederne igen endeløse, og det er fantastisk, at gæsterne prioriterer samværet, ophold og skønne måltider i en tid, hvor der ellers er stor økonomisk usikkerhed,« lyder det i pressemeddelelsen.

Men ambitionerne stopper slet ikke her for HORESTA-direktøren. Mange virksomheder siger nemlig nej til omsætning på grund af manglende medarbejdere, og her ligger vækstmulighederne, mener Jannick Nytoft.

Læs hele historien her.

Ringkøbings eksklusive kurbadshotel får ny direktør med stærk lederprofil

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden, hvor han vil drage stor nytte af sin mangeårige og bredt favnende erfaring. Senest har Ole Olsen været ansat som direktør for Lübker Golf og Spa Resort på Djursland. Han har tidligere haft ledelses- og driftsansvar for Ebeltoft Strand, hoteller i Scandic koncernen og Strawberry Hotels.

Sinatur får en central rolle i Tour de France

Lørdag den 2. juli suser cykelrytterne forbi Storebælt Sinatur Hotel & Konference og krydser målstregen af 2. etape af Tour de France i Nyborg. For Sinatur Hotel og Konference kommer Tour-starten ikke til at gå stille for sig. For ikke nok med, at rytterne drøner direkte forbi hoveddøren på Sinatur Storebælt, så skal hotellet også huse flere af Tour-holdene samt flere end 100 medarbejdere fra den franske Tour-organisation A.S.O., der sørger for alt det praktiske omkring Touren.

Log ind