Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

”Det er da bedre, end vi måske lige havde regnet med. Det giver noget ro og noget tryghed, for det er da altid sjovere, at der er penge på kontoen. Vi ved dog, at det også hurtigt kan vende igen,” lyder det fra medejer og køkkenchef Jakob Jensbye.

Af det nyligt offentliggjorte regnskab fremgår det også, at restauranten havde syv ansatte i 2021, mens der var fem året inden.

Læs hele historien her.

Webinarer: Nu skal kompensationen slutafregnes

Den 30. september er sidste frist for at slutafregne kompensation. Slutafregningen skal afgøre, om din virksomhed har modtaget for lidt, for meget eller lige præcis den kompensation, som din virksomhed er berettiget.

Log ind