Efter at været aflyst i 2020 og 2021 vil Danmarks største konkurrence for kokke, Sol over Gudhjem, i denne weekend endnu en gang være at finde på havnen i den nordøstlige by på Bornholm. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem til FødevareWatch.dk.

Ved konkurrencen, der er nummer 13 i rækken, skal en række professionelle kokke fra nær og fjern i år dyste om, hvem der kan lave de bedste retter inden for kategorierne mad, drikke, konfekture og innovation.

Vinderen af konkurrencen i 2021, Andreas T. Møller fra Restaurant Møntergade i København, skal i hovedkonkurrencen forsvare sin titel over for de andre deltagere. De består af Nick Curtin fra Amager-restauranten Alouette, tidligere kreativ chef og manager på Noma Torsten Vildgaard og David Fischer, der driver pastarestauranten Hos Fischer på Østerbro.

Læs hele historien her.

Årets Kok og Årets Tjener: Kom helt tæt på årets finalister

Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se samt heppe på de 16 finalister.

Stjernekok slår rekord og tjener flere penge end nogensinde

År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.

Log ind