Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når VM i ridesport i august kommer til Herning, så får de midt og vestjyske hoteller travlt. Arrangøren forventer, at der på de travleste dage vil være 2.600 hotelværelser fyldt med atleter, publikum og andre som skal til VM i ridesport. Det fortæller direktør for eventet Casper Cassøe til DR Midt & Vest.

Det er glædeligt understreger HORESTAs medlemschef, Nadeem Wasi.

”Det betyder selvfølgelig, at der er gæster og efterspørgsel, og det er oven på to år med corona, hvor man kan sige, der har været lange perioder, hvor vi ikke har haft så meget at lave, som vi gerne ville. Så det er bare dejligt at se, at der bliver tiltrukket store internationale events som det her.”

Se også

Hotel Kick-off i Vejle

Kl. 9.00 - 13.30

Efter næsten to år med Corona og restriktioner, kan hotelbranchen nu endelig begynde at se fremad. Men hvilken fremtid kigger vi ind i?

Hotel Kick-off i København

Kl. 9.00 - 13.30

Hotelbranchen er tilbage med fuldt tryk og slår den ene rekord efter den anden på bl.a. omsætning, antal overnatninger og beskæftigelse. Men virkeligheden byder også på skærpet konkurrence, øget kapacitet i markedet, stigende omkostninger og presset indtjening. Kom til årets Hotel Kickoff og hør mere!

Log ind