Allerede som 18-årig blev Younes Deaibes parkchef for Tivoli Friheden, og knap et år senere købte han sig ind i den aarhusianske pizzakæde Ild.pizza, der på få år er blevet landets største pizzakæde 20 restauranter fordelt i hele Danmark. Men nu trækker han stikket og forlader både direktørposten og sin ejerandel hos den ekspansive kæde, skriver Finans.dk.

”Ild.pizza har været en utroligt spændende vækstcase. Mit hjerte brænder for start-ups og kreativ udvikling, men for mig er der gået for meget drift i Ild.pizza. Ekspansionen har været sat på pause, og når jeg så samtidig sidder som en mindre aktionær i virksomheden, er det begrænset, hvor meget jeg som direktør har kunnet have indflydelse på kædens overordnede strategi,” siger 23-årige Younes Deaibes, der ikke ligger skjul på, at der har været uenigheder i pizzakædens top.

Det betyder, at Ild.pizza nu for tredje gang indenfor lidt over et år skal have ny direktør. Samtidig er Younes Deaibes’ ejerandel på 10 pct. solgt til kædens grundlæggere, Esben Mols Kabell og Anders Grønborg. Sammen stiftede de Ild.pizza i 2018, efter de havde solgt størstedelen af virksomheden Lasertryk til en tysk kapitalfond.

Læs hele historien her.

Log ind