Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De globale priser på fødevarer steg i juli med 1,5 procentpoint sammenlignet med juni, hvor priserne nåede sit laveste niveau i to år. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Stigningen i de globale fødevarepriser skyldes ifølge FN’s fødevare- og landbrugsorganisation (FAO), at aftalen om korneksport fra Ukraine er udløbet og bekymringer om den globale produktion.
Cheføkonom ved Arbejdernes Landsbank, Jeppe Juul Borre mener, at der er tale om en begrænset stigning og hæfter sig ved, at det blot er anden gang i løbet af de seneste 16 måneder, at der er en stigning i fødevarepriserne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
To kommuner i top-10: VisitNordsjælland gør status over rekordår
20-02-2025
-
Ny chef for Destination Bornholm
20-02-2025
-
Madværkstedet København sætter fokus på faglig inspiration
20-02-2025
-
Gymnasiereform skal bane vej for flere faglærte i restaurationsbranchen
20-02-2025
-
Finsk kapitalforvalter opkøber fire danske hoteller
20-02-2025
-
Flere Airbnb-overnatninger kræver handling
20-02-2025
-
Vestkysten satser på helårsåbent – og det virker
20-02-2025
-
Hotel lancerer unikt motionsophold for ældre
20-02-2025