Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Nomas lukning er den perfekte anledning til at udforske nogle af de mindre kendte egne af Danmark.” Sådan lyder ordene i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der i en artikel på deres hjemmeside fremhæver den danske madkultur, skriver Turistmonitor.
Og som sætningen antyder, er det ikke København, der denne gang er i fokus. Det er derimod Thy og Mors, der har fået spalteplads i det amerikanske magasin.
Området bliver kaldt for »en voksende kulinarisk destination i verdensklasse,« og Forbes fremhæver flere lokale restauranter og overnatningssteder såsom Hanstholm Madbar, Hotel Havbadet og Thy Whisky.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025