Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Jordnær i Gentofte havde haft åbent i knap et år, da den fik sin første michelinstjerne. To år senere fik den to.
Normalt ville det gøre køkkenchefen til lidt af en stjerne, der alene solede sig i mediernes og gæsternes beundring, og nok er køkkenchefen, Eric Vildgaard, en god historie, en dreng fra et belastet område, som blev mere end småkriminel som ung, tog for mange stoffer som kok og som kun med det yderste af neglene og viljestyrke skabte sig et liv på den rigtige side af stregen. Men når det handler om Jordnær, er Eric Vildgaard ikke hele historien, hans kone, Tina, der er restaurantchef, er mindst lige så vigtig.
Måske vigtigere. For det er hendes fortjeneste, at Eric Vildgaard tog sig sammen og blev den stjernekok, hun kunne se i ham, da han ikke selv anede, at han havde så stort et talent. Tina Kragh Vildgaard har styr på ham. På sig selv. På restauranten. På alting.
Nu fylder hun 40 år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025