Fødevarebranchen på Bornholm får en ny fagmesse, når Madværkstedet Bornholm til marts slår dørene op for første gang. At øen dermed får et mødested for alle, der arbejder professionelt med fødevarer, er særdeles populært i branchen.

”Vi er meget glade for, at der bliver investeret i at skabe endnu bedre rammer for en stor, professionel fødevaremesse her på Bornholm. MCH står i forvejen bag de to messer Foodexpo og Madværkstedet i København, og det er to af de vigtigste begivenheder for fødevarebranchen, så det er kun positivt, at det setup smitter af på messen på Bornholm. Foodexpo og Madværkstedet i København er kendetegnet ved nørderi, skabertrang, entusiasme og høj faglighed, og den stemning kommer også til at præge arrangementet på Bornholm, hvor alle øens professionelle køkkener er inviteret til at deltage,” fortæller direktør i Dagrofa Bornholm Jesper Svendsen.

Han understreger, at det er af helt afgørende betydning, at Bornholm har en samlet fødevarefagmesse, hvor folk i branchen kan mødes på kryds og tværs, og hvor den fortsatte madmæssige udvikling på øen er i fokus. Derfor glæder han sig over, at de store fødevaregrossister er blevet enige om at lave denne samlede fødevarefagmesse.

Aktuelt er flere end 50 spændende udstillere tilmeldt Madværkstedet Bornholm, og alle branchens kategorier er repræsenteret - der er stande med alt lige fra nye løsninger inden for kasseapparater til stande med fokus på frisk fisk fra søen. Og denne store og alsidige opbakning fra både udstillere og grossister er ikke overraskende en kilde til stor tilfredshed hos MLDK Mærkevareleverandørerne.

Madværkstedet Bornholm, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Rønnehallen 8. marts 2023.

Log ind