Der plejer altid at være fyldt med brede smil i Fårup Sommerland. Men lige for tiden er der mest plads til panderynker i forlystelsesparken. Årsagen er, at Region Nordjylland netop har meldt ud, at der skal ske markante besparelser på den kollektive trafik, skriver Nordjyske.

Et stort underskud tvinger Nordjyllands Trafikselskab til at fjerne to af sommerens busruter. Helt konkret handler det om sommerrute 99 mellem Skagen og Blokhus - og rute 92 mellem Aalborg og Fårup Sommerland. Det var med en vis overraskelse, at lukningen af sommerruterne blev modtaget i Fårup Sommerland.

”Det er flere tusinde gæster, der hvert år kommer til Fårup Sommerland med busser. Hvor mange, der kommer med de enkelte ruter, har vi ikke præcise tal på. Men det bekymrer os selvfølgelig, når man nedlægger de her ruter. For vi er optaget af at få den bedst mulige dækning med kollektiv trafik i forhold til at kunne få både turister og faste borgere til Fårup Sommerland,” siger Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.

Læs hele historien her.

HORESTA inviterer til Restaurant Kickoff

Mangel på arbejdskraft, stigende omkostninger og økonomisk usikkerhed har præget restauranternes dagligdag det seneste år. Men hvad kan vi forvente af det kommende år?

Log ind