Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der var spænding til det sidste i Lyon, hvor dommerne netop har kåret verdensmesteren.  Vanen tror var det i tæt kapløb med de nordiske lande, men det endte med at Danmark løb med guldmedaljen, Norge fik sølv og Ungarn bronze.

”Jeg er voldsomt stolt. Det er helt overvældende, og at Danmark igen viser, at vi er gode til gastronomi, er helt fantastisk. Jeg har arbejdet intensivt med mine retter siden november og haft det mest fantastiske team, der har bakket mig op – særligt min fantastiske assistent Elisabeth Madsen og også og også Sebastian Holberg Svendsgaard, Olivia Jensen og Oliver Loeve har virkelig har været med til at løfte. Uden dem var det slet ikke lykkedes,” siger Brian Mark Hansen, og fortsætter:

”Det har været sjovt at være med til denne prestigefyldte konkurrence og en stor udfordring at lave mad i en hal, der er fyldt med flag, jubelbrøl og skrigende tilskuere – nærmest som var det en håndboldkamp. Men det bliver nu også godt at komme hjem til mit køkken på Søllerød Kro.”

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind