Der var spænding til det sidste i Lyon, hvor dommerne netop har kåret verdensmesteren. Vanen tror var det i tæt kapløb med de nordiske lande, men det endte med at Danmark løb med guldmedaljen, Norge fik sølv og Ungarn bronze.
”Jeg er voldsomt stolt. Det er helt overvældende, og at Danmark igen viser, at vi er gode til gastronomi, er helt fantastisk. Jeg har arbejdet intensivt med mine retter siden november og haft det mest fantastiske team, der har bakket mig op – særligt min fantastiske assistent Elisabeth Madsen og også og også Sebastian Holberg Svendsgaard, Olivia Jensen og Oliver Loeve har virkelig har været med til at løfte. Uden dem var det slet ikke lykkedes,” siger Brian Mark Hansen, og fortsætter:
”Det har været sjovt at være med til denne prestigefyldte konkurrence og en stor udfordring at lave mad i en hal, der er fyldt med flag, jubelbrøl og skrigende tilskuere – nærmest som var det en håndboldkamp. Men det bliver nu også godt at komme hjem til mit køkken på Søllerød Kro.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Første spadestik til Odenses nye, største hotel
08-02-2023
-
Michelin-restauratør fylder rundt: Hun har styr på ægtemanden. På sig selv. På restauranten. På alting
08-02-2023
-
Smilet stivner i Fårup efter besparelse: ”Flere tusinde kommer hertil med busser”
08-02-2023
-
Aarhus indfører pant på takeaway-emballage
08-02-2023
-
Internationalt medie: Danmarks nye gastronomiske hotspot er ikke i København
08-02-2023
-
Farvel til velkomstmappen: Hotelkæde sparer 270 ton papir om året
08-02-2023
-
Ny fødevarefagmesse: Madværkstedet Bornholm
08-02-2023
-
Kamilla har store planer for charmerende hotel
08-02-2023