Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med en far der var kok, en familie, der drev et hotel i Sønderjylland, og en start på et arbejdsliv som opvasker, tjener og sidenhen kokkelev, har det måske stået skrevet i stjernerne, at 41-årige Brian Mark Hansen fra Vesterbro i København, skulle blive til noget inden for kokkeverdenen, skriver TV2 Kosmopol.
I hvert fald skal han nu repræsentere Danmark til verdensmesterskabet for kokke – en konkurrence, der går under navnet Bocuse d’Or, og som Danmark tidligere har vundet både bronze, sølv og guld ved.
Derfor betyder det også alverden for Brian Mark Hansen, at han nu skal kæmpe blandt verdens bedste, når konkurrencen løber af stablen mandag klokken 08.00.
”For mig er Bocuse d’Or en drøm. Det er det ypperste. Hvis man vil konkurrere blandt de bedste i mit fag, er det der, man skal være. Det er verdens største kokkekonkurrence,” siger Brian Mark Hansen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025