Med en far der var kok, en familie, der drev et hotel i Sønderjylland, og en start på et arbejdsliv som opvasker, tjener og sidenhen kokkelev, har det måske stået skrevet i stjernerne, at 41-årige Brian Mark Hansen fra Vesterbro i København, skulle blive til noget inden for kokkeverdenen, skriver TV2 Kosmopol.

I hvert fald skal han nu repræsentere Danmark til verdensmesterskabet for kokke – en konkurrence, der går under navnet Bocuse d’Or, og som Danmark tidligere har vundet både bronze, sølv og guld ved.

Derfor betyder det også alverden for Brian Mark Hansen, at han nu skal kæmpe blandt verdens bedste, når konkurrencen løber af stablen mandag klokken 08.00.

”For mig er Bocuse d’Or en drøm. Det er det ypperste. Hvis man vil konkurrere blandt de bedste i mit fag, er det der, man skal være. Det er verdens største kokkekonkurrence,” siger Brian Mark Hansen.

Læs hele historien her.

Ny fødevarefagmesse: Madværkstedet Bornholm

Fødevarebranchen på Bornholm får en ny fagmesse, når Madværkstedet Bornholm til marts slår dørene op for første gang. At øen dermed får et mødested for alle, der arbejder professionelt med fødevarer, er særdeles populært i branchen.

Log ind