Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HimmerLand er klar med en god nyhed til de bowlingglade gæster, der elsker spareribs og burgere. Efter 19 uger med totalrenovering, har HimmerLand nemlig åbnet Larsens Sportsbar & Bistro, fremgår det af en pressemeddelelse.
”Larsens bliver et sted for hele familien, som har mulighed for at lave sjove aktiviteter og slappe af, se sport eller bowle,” siger restaurantchef Trine Kjær Nielsen.
Med åbningen af Larsens Sportsbar & Bistro går HimmerLand fra to til tre restauranter. Det er noget, som Director of Food & Beverage, Daniel Ditman Pedersen, glæder sig over.
”Det er en naturlig del af vores rejse om at blive et resort, at vi også favner endnu bredere rent gastronomisk. Det kan være man har lyst til prisvindende fine dining den ene aften, men så dagen efter hellere vil have spareribs og bowle og indimellem en 3-retters i vores hotelrestaurant Hul 19 – nu kan vi tilbyde noget i alle kategorier,” siger Daniel Ditman Pedersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024