Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

20-årige Sille Gregersen er efter blot fire år i den danske sandwichkæde klar til at lede 23 medarbejdere som restaurantchef i Sunset Boulevard Grab’nGo i Tønder. Det skriver JydskeVestkysten.dk.

Sille Gregersen skal stå i spidsen for Sunset Boulevards nyeste restaurantmodel, der er baseret på take away og online bestilling, og den første med såkaldt Drive Thrue.

Sunset Boulevard ligget på Plantagevej 34 og er nu åben. Tønders borgmester og koncerndirektøren for Sunset Boulevard, Jens Broch, var til stede til åbningen.

Læs hele historien på jv.dk

Sunset Boulevard klar til tysk ekspansion efter stærkt år

Sunset Boulevard har øget omsætningen med 13 pct. i 2024 og forbedret resultatet før skat med 12 mio. kr. til 41,8 mio. kr. Kæden planlægger nu sin første restaurant i Tyskland i 2025 og en markant ekspansion i Danmark frem mod 2029.

Sunset Boulevard åbner ny restaurant i Næstved

En ny Sunset Boulevard-restaurant slår dørene op i Næstved den 6. februar. Bag åbningen står den lokale franchisetager Jesper Nielsen og hans familie, som i forvejen driver fire restauranter i området.

Log ind