Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der kan være et kæmpe opkøb på vej i den globale hotelbranche. Choice Hotels International i USA vil nemlig angiveligt overtage amerikanske Wyndham Hotels & Resorts. Det skriver Standby.dk.

Samtalerne mellem de to hotelgiganter er dog på et tidligt stadie. Talspersoner for både Choice Hotels International og Wyndham Hotels & Resorts siger derfor som ventet:

“Vi kommenterer ikke rygter. Vi har fokus på business as usual - at skabe værdi for vores franchisetagere, medarbejdere, hotelgæster og stakeholders.”

Baggrunden for den mulige handel er stigende aktivitet på markedet for mellemklassehoteller. Branchens to store kæder, Marriott og Hilton, har den seneste tid søsat nye lavpris-varemærker for at styrke deres position på dette område.

Læs hele historien på standby.dk – kræver login

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind