Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 150 år gamle herregård Højstrupgård ved Helsingør skal omdannes til turisthotel. Det skriver Helsingør Dagblad.

Herregården har primært været brugt til større konferencer siden LO-skolen, der ejer det nærliggende kursus- og konferencecenter Konventum, overtog stedet i 2018.

”I dag kan man godt komme som en almindelig hotelgæst, men så kan det godt være, at man havner midt i en konference med 400 mennesker. Og det bliver måske ikke den romantiske middag, man har drømt om. Men nu går vi i gang med at udvikle stedet,” siger adm. direktør Søren Haugaard

Efter planen skal herregården gennemgå en større renovering til efteråret. I alt skal der etableres 60 værelser og en a la carte-restaurant på stedet.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel

For en måned siden kom de frem, at Bühlmanns hotel, Villa Provence i Aarhus, skal have ny direktør, da direktør Peter Bühlmann har fået job i Tyrol. Nu har Familien Bühlmann hentet hotellets næste chef på Samsø.

Hotelbyggerier boomer i provinsen

Flere hotelbyggerier er undervejs uden for København end tidligere. Udviklingen kan blandt andet skyldes, at byerne samlet udvikler sig for at blive en mere interessant destinations, vurderer cheføkonom fra HORESTA.

Log ind