Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske kæde Grød har indgået et samarbejde med NorgesGruppen Servicehandel om at åbne kædens første udenlandske restaurant i løbet af 2023. Det skriver Fødevarewatch.

Det er en drøm, der har flere år på bagen for Grøds stifter den 33-årige Lasse Skjønning Andersen.

Allerede i 2020 luftede han over for Finans drømmen om at åbne en grødbar i Oslo det følgende år. Men coronapandemien spændte økonomisk ben for kæden, der tabte penge og udskød åbningen til 2022. 

Nu ser det dog ud til at blive en realitet. Parterne vil teste konceptet af med et pilotprojekt i Oslo, og hvis nordmændene er sultne nok, vil man lægge en plan for at rulle kæden ud.

Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)

Nye emballage-regler på vej

EU er kommet et skridt nærmere en ny forordning om emballage, som skal reducere brugen af plastic og øge genbrug

Log ind