Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske kæde Grød har indgået et samarbejde med NorgesGruppen Servicehandel om at åbne kædens første udenlandske restaurant i løbet af 2023. Det skriver Fødevarewatch.
Det er en drøm, der har flere år på bagen for Grøds stifter den 33-årige Lasse Skjønning Andersen.
Allerede i 2020 luftede han over for Finans drømmen om at åbne en grødbar i Oslo det følgende år. Men coronapandemien spændte økonomisk ben for kæden, der tabte penge og udskød åbningen til 2022.
Nu ser det dog ud til at blive en realitet. Parterne vil teste konceptet af med et pilotprojekt i Oslo, og hvis nordmændene er sultne nok, vil man lægge en plan for at rulle kæden ud.
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025