Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er godt gang i Restaurant Alfa & Lounge i Vejen, hvor den 29-årige Kasper Due har fungeret som ny køkkenchef siden den 2. april. Det skriver Jv.dk.
Han er uddannet fra Hotel Koldingfjord, hvor den nye souschef Aron Durhuus også har arbejdet. For første gang har Alfa også fået en kokkeelev. Den 18-årige Amalie Lund-Jensen fra Fredericia tryller også i køkkenet.
”Der er mangel på og kamp om kokkene. Derfor er vi også stolte over at være med til at tage ansvar og fremtidssikre med en elev”, siger den daglige leder, Jørgen Hanson.
”Det er vigtigt, at alle, også eleven, får ansvar og byder ind. Det giver også en langt bedre stemning i køkkenet end kæft, trit og retning som i den gamle skole. Amalie står eksempelvis lige nu for brunch, smørrebrød og vegetarretter. Hun er comitted,” siger Kasper Due.
Læs hele historien på jv.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
NY i HORESTA: Madklubben har fundet formlen
13-08-2024
-
Rekordmange hotelovernatninger i første halvår
13-08-2024
-
Husk opkrævning til HRT Kompetenceudviklingsfond
13-08-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA glæder sig over stigning i hotelovernatninger
13-08-2024
-
Dansk turisme oplever beskeden vækst i årets første halve år
13-08-2024
-
Inflationen i Danmark falder igen
13-08-2024
-
1.499 har skrevet til rådhuset: Nu inviterer de til stormøde om udeservering
13-08-2024
-
Turismen boomer i Europa – og flere er på vej
13-08-2024
-
Tripadvisor lancerer booking direkte i appen
13-08-2024
-
Nyåbnet restaurant skal servere for kongeparret
13-08-2024