Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I model med højeste sats for afgift på 750 kroner per ton CO2 vil prisen på slagteri- og mejerivarer stige med knap fire procent, vurderer ekspertgruppe.
Det svarer til en prisstigning på 4,5 kroner for 500 gram oksekød eller 60 øre på en liter mælk, skriver Fødevarewatch.dk.
Ved en afgift på 375 kroner vil prisstigningen være henholdsvis 2,3 kroner og 30 øre, mens det ved den laveste foreslåede afgift vil være 1,3 kroner og 20 øre.
En endelig CO2-afgift på landbruget skal forhandles i en grøn trepart. Foruden regeringen består den af landbrugsorganisationer og grønne organisationer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025