Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mads Friis har været selvstændig i 47 år, og siden 2000 har han drevet det 119 værelser store Benniksgaard Hotel, som ligger med udsigt over Flensborg Fjord. Det skriver Turisme24.

Han vurderer dog, at tiden er kommet til at give nøglerne til det store hotel videre, og derfor sælger han det nu til et beløb på 42,5 millioner kroner, oplyser ejendomsmæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech.

Benniksgaard Hotel har et etageareal på 9.848 kvadratmeter og et grundareal på 51.259 kvadratmeter. Derudover har det plads til knap 200 overnattende gæster og mødelokaler med plads til op mod 400 deltagere, oplyser EDC. Hotellet rummer også festlokaler med udsigt over Flensborg Fjord.

Du kan læse hele historien på turisme24.dk

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind