Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Viking Aqua Spa & Welness, der blandt andet har vundet prisen som Nordjyllands Bedste Hotel og Danmarks Bedste Spa- og Wellness, brugte en stor del af 2023 på at renovere hotellet og spaområdet for omkring syv millioner kroner.

Renoveringen medførte en total lukning af hotellet i januar 2023, hvilket er en af årsagerne til en lidt lavere omsætning og et lidt lavere overskud i det netop offentliggjorte årsregnskab. Bruttofortjenesten faldt fra 46,3 millioner kroner i 2022 til 44,4 millioner i 2023, og driftsresultatet (EBITDA) dalede fra 10,3 millioner i 2022 til 8,5 millioner i 2023. Resultatet før skat landede på 5,5 millioner i 2022 mod 2,5 millioner i 2023.

Nyt afsnit af HORESTA Lounge om Fårup Sommerland

Adm. direktør i Fårup Sommerland og formand for Visit Denmark, Niels Jørgen Jensen, fortæller i det nyeste afsnit af HORESTA Lounge, hvordan Fårup Sommerlands store investeringer er med til at markedsføre parken, og om deres fokus på at skabe unikke overnatninger.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind