Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den danske gastronomiske scene har igen gjort sig bemærket ved den seneste uddeling af de prestigefyldte Michelin-stjerner, hvor Danmark nu kan prale af at have tre trestjernede restauranter. Det skriver Turistmonitor.
31 danske restauranter har modtaget i alt 44 Michelin-stjerner, hvilket er på niveau med sidste års uddeling. Restaurant Aure, som åbnede i marts, har modtaget sin første stjerne, og kokken Nicky Arentsen blev hædret med talentprisen Young Chef Award 2024.
”Årets Michelin-uddeling er endnu en æresrunde for dansk gastronomi,” siger adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss og udtrykker stor begejstring for den danske præstation. Derudover fremhæver Pia E. Voss den firedobling af Michelin-stjerner, som Danmark har oplevet siden 2004, samt den internationale anerkendelse, som danske kokke har opnået gennem verdens- og europamesterskaber.
Læs hele historien på turistmonitor.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Syreres hjemrejse kan ramme branchen
12-12-2024
-
Ny nationalpark på 175.000 hektar kan tiltrække turister
12-12-2024
-
VisitDenmark: Nye tal styrker Danmark som helårsdestination
12-12-2024
-
Overnatningstal for oktober er tæt på ny rekord
12-12-2024
-
DGI Byen skifter til grøn strøm fra vindmølle
12-12-2024
-
Vandrerhjem skal tilpasse sig et marked i forandring
12-12-2024
-
Nyt hotel i Middelfart nærmer sig åbning
12-12-2024