Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mikkel Maarbjerg, kendt for sine Michelin-bedrifter på Kommandanten og Restaurant Ensemble, er tilbage i restaurationsbranchen med åbningen af Restaurant Vie.
Maarbjerg, der som 24-årig repræsenterede Danmark ved Bocuse d’Or og sikrede to Michelinstjerner til både Kommandanten og Ensemble, forlod topgastronomien i 2005 grundet de hårde arbejdsforhold. Nu, efter 17 års succes som konsulent, vender han tilbage med en restaurant, der kombinerer hans klassiske franske tilgang med nordiske præg og globale inspirationer.
Vie skiller sig ud ved at være moderne, men uden at følge flygtige trends. Her dyrkes håndværket med fokus på enkle, autentiske retter tilberedt på traditionelle måder uden teknologiske krumspring. Maarbjergs vision er at gøre folk glade og lære de unge klassiske teknikker.
Restaurant Vie repræsenterer et samlingspunkt mellem mode og klassicisme, hvor madglæde og håndværk smelter sammen i en afslappet, moderne ramme.
Læs hele historien på Børsen (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025