Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter Marcussens Hotel i Assens blev erklæret konkurs, tager tidligere ansatte nu initiativ til at skabe et nyt set-up for at sikre hotellet, så det også består fremover.

Ifølge den tidligere hotelchef Anne Juul skyldes konkursen manglende likviditet og en sommer med dårligere omsætning end forventet.

Hotellet har i flere år overlevet primært på gunstige deal-tilbud, men dette har vist sig utilstrækkeligt.

Anne Juul forlader nu hotellet efter 16 år, men udtrykker håb for hotellets fremtid med nye kræfter bag. Ejendomsselskabet har allerede indgået en forpagtningsaftale.

”Jeg ønsker for Assens, at der ligger et hotel i byen som kan bidrage til vækst, og jeg er glad for, at det trods alt er lykkedes os at tiltrække tusindvis af mennesker udefra til glæde og til gavn for hele byen”, siger Anne Juul.

Læs hele historien på Fyns Amts Avis (kræver login)

Sommeren 2024 markerer historisk milepæl for den danske hotelbranche

Både i totale og udenlandske antal overnatninger er der sat nye rekorder i hotelbranchen denne sommer. Særligt væksten i København er afgørende, fordi antallet af hotelværelser er steget eksplosivt over de senere år. Der er meget ny kapacitet, der skal fyldes ud”, siger Jeppe Møller-Herskind, viceadm. direktør i HORESTA.

Danske Hoteller satser på Green Key

Hotelkæden Danske Hoteller sætter stærk ind på den grønne omstilling. Derfor har kæden nu besluttet, at alle hoteller skal opnå turismemærket Green Key.

Log ind