Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I år er sundhed en af de mest markante emner på Madens Folkemøde, hvor der på programmet bliver budt på en række debatter om ultraforarbejdet mad, skræddersyede diæter og råvarers betydning for folkesundheden. Det skriver Fødevarefokus.

Sundhed er højt på dagsordenen, hvor der for eksempel vil være indslag om ultraforarbejdet mad, mindful drinking og hospitalsmad. Derudover er madspild på agendaen, når kok Umut Sakarya underviser i en madspilds-masterclass og fødevareminister Jacob Jensen mødes i debat med bl.a. direktør i Økologisk Landsforening Rasmus Prehn”,

Udover fokus på sundhed og madspild er der i år ekstra fokus på gastronomien, når det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse D’Or, fredag 16. maj finder den kok, der skal repræsentere Danmark til konkurrencen i 2027. Til konkurrencen mødes kokketalenterne i en intens finale foran et stjernespækket dommerpanel, og alle er velkomne til at opleve topgastronomien på tæt hold.

Læs hele historien på fodevarefokus.dk

Ny branchepris skal hylde fødevareproducenter

Den danske madscene har netop fået en ny pris. ”Årets Wiuff” blev lanceret på Svogerslev Kro tirsdag. Til at markere den nye pris var fødevareminister Jacob Jensen, branchens aktører og Søren Wiuff – manden, der lægger navn til prisen.

Log ind