Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ved Gastro Awards 2025 er Rasmus Munk blevet kåret til Årets kok for sit banebrydende arbejde på Alchemist. Her skaber han ikke blot gourmetmad, men en totaloplevelse, han selv kalder ‘Holistic Cuisine’, hvor performance, teknologi, taktile indtryk og aktivisme flettes sammen i en sammenhængende fortælling.
Filosofien bag Alchemist er i konstant udvikling, blandt andet via innovationscentret Spora, hvor fremtidens fødevarer skabes.
Rasmus Munk arbejder målrettet på at få gastronomi anerkendt som kunstform, og hans kompromisløse ambitioner har givet genlyd internationalt. Juryen fremhæver hans evne til at skabe og provokere som enestående og peger på hans rolle som kreatør og innovator i særklasse.
Prisen anerkender ikke bare en kok, men et gastronomisk ikon, der former fremtidens restaurantverden.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025