Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæden Madklubben introducerede konceptet med det gule kort sidste år, men nu hopper Chow Co., der ejer de københavnske restauranter Mæxico, Levantin og Palazzo Diner, med på vognen. Det skriver DR.
Systemet er inspireret af fodboldverdenens advarsler og skal bruges til at håndtere grænseoverskridende adfærd over for personalet.
Ifølge restaurationskæden oplever mange medarbejdere, at gæster overskrider grænser, især når alkohol er involveret. Med det nye system får ansatte mulighed for at give en formel advarsel, som kan føre til bortvisning ved gentagelse. Systemet skal også være med til at styrke personalets tryghed og vise, at ledelsen bakker op.
Arbejdstilsynet bekræfter, at flere restauratører i stigende grad arbejder med at skabe klare retningslinjer og konsekvenser ved grænseoverskridelser. Flere fagpersoner bakker op om initiativet og kalder det et skridt i den rigtige retning i arbejdet med at forbedre arbejdsmiljøet i branchen.
Læs hele historien på dr.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HOTREC-topmøde: Arbejdskraft, omkostninger og regulering i fokus
16-10-2025
-
EU: Kulturhovedstad giver flere gæster og større kulturliv
16-10-2025
-
Small Danish Hotels-formand fylder 60 år
16-10-2025
-
Færre forgæves rekrutteringer – men problemer består
16-10-2025
-
Hotel Vejlefjord udvider spaområdet med ny udendørs satsning
16-10-2025
-
Ny Sunset-restaurant åbner i Sønderjylland
16-10-2025
-
Politiet udvider nattelivszoner i Aarhus og Randers
16-10-2025
-
Odense oplever markant vækst i turismen
16-10-2025
-
Planer om nyt ubemandet hotel på Fyn
16-10-2025
-
Californien gør udendørsservering markant nemmere
16-10-2025