Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danish Crown har indgået en flerårig aftale med McDonald’s om at levere burgerbøffer til kædens restauranter i Danmark og resten af Norden. Aftalen betyder, at der skal etableres en ny produktion i Vejen, hvor 30 medarbejdere får til opgave at fremstille bøfferne.
Dertil kommer 60-70 nye stillinger på kreaturslagteriet i Holsted, hvor oksekødet til bøfferne skal skæres.
Koncernchef Niels Ulrich Duedahl kalder aftalen et synligt bevis på, at Danish Crown som landmandsejet producent kan tilbyde den forsyningssikkerhed og kvalitet, som partnere som McDonald’s efterspørger. Produktionen forventes at være klar i sommeren 2026, og burgerkæden ser frem til at bruge dansk oksekød i deres produkter.
Fabrikken i Vejen flytter ind i eksisterende lokaler, som gennemrenoveres over de kommende ni måneder. Det markerer et kursskifte for Danish Crown, der de seneste år har været præget af nedlukninger, men nu styrker sin tilstedeværelse i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk koncept spreder sig: Berlin, Bremen og Helsinki lader sig inspirere
09-09-2025
-
Minister: Momsnedsættelse efter svensk eksempel er ikke realistisk
09-09-2025
-
Ny leder skal samle kokkelandsholdene frem mod VM i 2026
09-09-2025
-
HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår
09-09-2025
-
København vil styrke togturisme med ny investering
09-09-2025
-
Scandic samler salgsansvar på tværs af landegrænser
09-09-2025
-
Egeskov Slot tager første skridt mod hotel og eventhal
09-09-2025
-
Fjelsted Skov udvider op til 50-års jubilæum i 2026
09-09-2025