Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hotel Faaborg Fjord har ansat Thomas Pasfall som ny køkkenchef med virkning fra 1. september 2025. Med en baggrund fra flere anerkendte restauranter og en lang række kulinariske udmærkelser skal han være med til at styrke hotellets gastronomiske profil.

Fokus bliver ikke på finere madkunst, men på smagfulde og ærlige retter med udgangspunkt i gode råvarer.

Hotellet ønsker med ansættelsen at tiltrække både lokale og turister samt styrke positionen som et attraktivt valg til konferencer, møder og selskaber.

Ifølge Henrik Rafn, direktør for Hotel Faaborg Fjord, skal Thomas Pasfalls lederevner og erfaring bidrage til at løfte niveauet yderligere og skabe helhedsoplevelser, hvor maden spiller en central rolle.

Også hotellets ejerkreds ser ansættelsen som et vigtigt skridt i udviklingen mod at blive et af Sydfyns mest attraktive hoteller.

Thomas Pasfall skal være drivkraften i den ambition, og med ham ved roret i køkkenet forventes det, at hotellets fortælling styrkes – bid for bid.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Momsdebat blusser også op i nabolande

I Norge presser politikere på for at sænke momsen på fødevarer forud for valget. Store dagligvarekæder erklærer sig villige til at sænke priserne, hvis momslettelser bliver en realitet.

Log ind