Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sticks’n’Sushi åbner i november sin første restaurant i Skotland. Ifølge direktør Andreas Karlsson er udvidelsen en del af en langsigtet strategi, hvor vækst prioriteres over kortsigtet profit.
I 2024 steg kædens samlede omsætning fra 810 mio. kr. til 868 mio. kr., mens driften i Danmark gik fra underskud til overskud. Den britiske del har haft udfordringer, men er på vej tilbage.
Karlsson mener, at markedet har nået bunden, og at stærke koncepter med fokus på kvalitet vil klare sig trods økonomisk pres på gæsterne.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Emballageafgifter møder modstand
15-08-2025
-
Regeringen vil kortlægge fødevarepriser
15-08-2025
-
Speeddating skal finde personligheden til hotelåbning
15-08-2025
-
Airbnb-svindel breder sig fra by til by
15-08-2025
-
Bouillon trodser kritik og udvider
15-08-2025