Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jeppe Foldager, der vandt sølv ved Bocuse d’Or i 2013, bliver fra 1. september køkkenchef på Hotel Hesselet.
Han kommer fra Dragsholm Slot, som har en Michelin-stjerne. Hotellet ejes af Carama Family Office, der også ejer Restaurant Lieffroy, og ambitionen er at gøre Nyborgs kyst til en gastronomisk destination.
Jeppe Foldager fokuserer på lokale råvarer fra hav og skov, men jagter ikke en Michelin-stjerne. Hotelchef Christina Petersson understreger, at unikke gæsteoplevelser er førsteprioritet.
Med Jeppe Foldager og Lieffroy i porteføljen styrker Nyborg sin position som et gastronomisk kraftcenter.
Læs hele historien på Børsen (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025