Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nye restaurant på Vestergårdsvej er indrettet med fokus på nordisk design og bæredygtighed med genbrugssten, solceller og møbler af genanvendte materialer.

Med plads til 96 gæster tilbyder restauranten både hurtige måltider og hyggelige stunder. SunsetToGo-konceptet giver mulighed for afhentning direkte i bilen.

Familien Nielsen har drevet Sunset Boulevard-restauranter i ni år og lægger vægt på nærhed til driften og medarbejderne.

Den daglige ledelse varetages af Sif Molested Olin, mens flere erfarne medarbejdere fra andre lokationer sikrer en stærk opstart. Åbningen fejres med særlige tilbud til de første gæster.

Med åbningen når Sunset Boulevard op på i alt 49 restauranter i Danmark. 

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Debatten om drikkepenge ruller videre

Hvordan drikkepenge gives og opfattes er under forandring i takt med nye betalingsvaner og teknologiske løsninger. HORESTA deltog tidligere på ugen i DR Aftenshowet for at fremhæve behovet for fleksibilitet og respekt for gæstens oplevelse.

Log ind