Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det var en ærlig restauratør, der i dagene mellem jul og nytår meldte ud på sociale medier, at han var nødt til at køre et ekstraordinært tilbud for at få gæster nok til sin restaurant i januar. Det skriver Midtjyllands Avis.

Derfor annoncerede han, at der ville komme en stor rabat på hele aftenmenuen med 40 procent rabat på al maden på aftenkortet i januar måned.

Det gav stor succes, fortæller forpagter på restauranten, Rasmus Nilsson.

”Jeg skulle finde noget, der genererede overskud. Så tænkte jeg, at det her måske kunne virke og det gjorde det i den grad - Det er fuldstændigt stukket af. Folk har været så søde til at komme og støtte.”

Topkok overtager driften af tre restauranter

Han har indtil for nyligt været ansigtet på gourmet-succesen Ghrelin, men fremover skal Anders ’Kuk’ Kristensen styre tre spisesteder, hvor skulderne er sænkede og priserne gode.

Log ind