Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden grundlæggelsen i Kolding i 2017 har Atami Sushi oplevet stabil vækst, og kæden tæller nu ni restauranter i byer som Aarhus, Viborg og Holstebro.

Ifølge det nyeste årsregnskab havde kæden et overskud før skat på 5,7 mio. kr. i 2023/24, hvilket er lavere end de foregående år, men stadig en solid indtjening.

Stifteren Zenghui Lin har udbetalt et udbytte på 4 mio. kr. og øget egenkapitalen til 8,2 mio. kr.

Medarbejderstaben er vokset markant fra 42 til 64 ansatte. Som tidligere kåret som Gazelle-virksomhed fortsætter kæden med at høste lokal opbakning og udforske nye vækstmuligheder, som ejeren ser positivt på.

Læs hele historien på Frdb.dk (kræver login)

Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder

Vingsted Hotel & Konferencecenter har opnået Det Økologiske Spisemærke i bronze og er nu blandt leverandørerne i statens indkøbsaftale. Det skal sikre flere gæster i lavsæsonen og styrke stedets grønne profil.

Joe & The Juice er tilbage i plus

Juicekæden har vendt underskud til overskud og oplever rekordomsætning. Ny kapital og ambitiøs vækststrategi skal sikre ekspansion på kernemarkeder og nye regioner.

Log ind