Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Køkkenchef René Redzepi og holdet bag Noma har annonceret, at restauranten planlægger at åbne en pop up i Los Angeles i foråret 2026. Det bliver første gang, den verdenskendte restaurant gæster USA med et midlertidigt koncept. René Redzepi fortæller til Los Angeles Times, at han blev inspireret af byens kreative miljø under en privat rejse med familien.
Noma har tidligere haft succesfulde pop ups i blandt andet Australien, Mexico og Japan, og det kommende projekt i USA bliver en del af restaurantens strategi, efter at de faste lokaler i København fra 2025 omdannes til madlaboratorium. Noma har siden 2005 været en fast del af michelinlandskabet og fastholdt sine tre stjerner ved uddelingen i Odsherred i juni.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025