Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juli 2024 arbejdede knap 225.000 unge mellem 13 og 24 år – 53.000 flere end i årets øvrige måneder. Især restauranter, supermarkeder og forlystelsesparker nyder godt af de unges indsats, som samlet bidrog med over 11 mio. arbejdstimer.
Hos HORESTA kalder konstitueret direktør Jeppe Møller-Herskind de unge ”helt afgørende” for branchen og ser det som en oplagt mulighed for at introducere fremtidens faglærte og ledere til erhvervet. Nye, lempede regler gør det nu også muligt for unge at betjene redskaber som opvaskere og espressomaskiner.
Jeppe Møller-Herskind mener, at sikkerheden er forbedret, og at de unge nu kan udfylde flere roller. Fraværet af unge medarbejdere i sommerferien ville ifølge ham føre til færre åbne borde og længere ventetider.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
- 
                            
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
 - 
                            
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
 - 
                            
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
 - 
                            
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
 - 
                            
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
 - 
                            
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
 - 
                            
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
 - 
                            
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025