Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Danmark om få uger overtager EU-formandskabet, bliver fødevarer, fiskeri og landbrug en del af dagsordenen, selvom de ikke står øverst i regeringens program.
Fokus vil være på at forenkle reglerne og sikre bedre regulering, så hverdagen lettes for producenter i hele værdikæden. En rettidig vedtagelse af fiskerimulighederne for 2026 prioriteres højt for at understøtte en bæredygtig sektor.
Formandskabet vil også arbejde for, at EU’s nye klimamål for 2040 – herunder en 90 pct. reduktion i drivhusgasser – forhandles på plads, efter at det polske formandskab udskød beslutningen.
Ambitionen er at styrke innovation og produktudvikling, så fødevaresektoren kan levere varierede produkter til et bredt forbrugerfelt. Danmark skal fremme lige konkurrencevilkår og lede 15 ministermøder i danske byer. Det er ottende gang, Danmark varetager EU-formandskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Stjernekok forlader Démodé
08-08-2025
-
Subway planlægger nyt indtog i danske storcentre
08-08-2025
-
Flere solgte hotelværelser i Odense trods fald i belægningsgrad
08-08-2025
-
Turister rejser til steder der snart forsvinder
08-08-2025
-
Tyske turister topper listen over sommerens mobilbrugere i Danmark
08-08-2025
-
Overskuddet falder på Helnan Marselis Hotel efter ansættelsesboom
08-08-2025