Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ifølge nye tal fra FN er de globale fødevarepriser steget for tredje måned i træk og var i april 1 procent højere end måneden før. Det globale niveau ligger nu 7,6 procent højere end for et år siden. Det skriver Børsen.
I Danmark er udviklingen tydelig i forbrugerpriserne, som ifølge Arbejdernes Landsbank er steget med 5 procent det seneste år. Produkter som kaffe, chokolade, smør og oksekød har oplevet prisstigninger på op mod eller over 10 procent.
Siden starten af 2021 er fødevarer i Danmark blevet 28 procent dyrere i gennemsnit. FN’s fødevareindeks, der fokuserer på uforarbejdede råvarer som korn, kød og mejeriprodukter, indikerer, at de globale tendenser stadig har effekt på danske forbrugerpriser.
Læs hele historien på borsen.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025