Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det jyske konferencecenter serverer nu mellem 30 og 60 pct. økologisk mad, hvilket har udløst bronzemærket. Direktør Marianne Kjerkegaard understreger, at økologi anvendes, hvor det giver mening, og at lokale, ikke-økologiske leverandører fortsat indgår i køkkenets indkøb.
Målet er ikke sølvmærket, men at fastholde en balanceret tilgang. Mærkningen har åbnet døren til en ny fireårig aftale med Staten og Kommunernes Indkøb (SKI), som indebærer, at offentlige institutioner i området skal vælge blandt udvalgte konferencecentre.
Vingsted Hotel & Konferencecenter er nu med på listen, og det ventes at øge belægningen uden for højsæsonen. Dokumentation af økologiprocenten giver dog fortsat praktiske udfordringer, da enkelte lokale leverandører bruger håndskrevne regninger.Et nyt økonomisystem skal afhjælpe dette.
HORESTA roser SKI-aftalen, som styrker miljøhensynet i offentlige indkøb.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025