Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Mark Hansen, køkkenchef på Søllerød Kro og vinder af Bocuse d'Or 2021, er blandt de udvalgte kokke, der deltager i Restaurant All Stars på Bornholm fra den 19. til 21. juni. Det skriver Sjællandske Nyheder.
Eventet er en ny del af kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem og samler tidligere konkurrencekokke i et fælles gastronomisk format. Brian Mark Hansen har stået i spidsen for det anerkendte køkken på Søllerød Kro siden 2013 og ser frem til at tage del i madfestivalen med fokus på god smag og faglig fordybelse.
Under sit ophold på Bornholm vil han ikke deltage i konkurrencen, men i stedet fungere som gæstekok. Arrangementet bliver ifølge ham selv en mulighed for at skabe retter, der bygger på solidt håndværk og personlig stolthed.
Læs hele historien på sn.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Arp-Hansen Hotel Group sætter omsætningsrekord i 2024
02-05-2025
-
Hotel Fjordgaarden vender udviklingen med millionoverskud
02-05-2025
-
Dansk hotelkæde: Driftsdirektører får nye roller
02-05-2025
-
Stjernekok fra Søllerød Kro med i kulinarisk topmøde på Bornholm
02-05-2025
-
VisitDenmark undersøger Greenpeace-kampagne for brud på ophavsret
02-05-2025
-
Fødevarepriser stiger igen
02-05-2025
-
Billund Lufthavn mærker Ryanairs farvel med stor passagernedgang
02-05-2025
-
Årets dygtigste håndværkere hædres på Københavns Rådhus
02-05-2025