Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ifølge Marianne Kjerkegaard, adm. direktør hos VINGSTED hotel & konferencecenter, har processen været omfattende, da hver enkelt vare skal dokumenteres efter sin økologistatus, og centerets økonomisystem ikke understøtter disse data automatisk.
VINGSTED kombinerer økologiske råvarer med lokale produkter, som lever op til krav om faglighed, dyrevelfærd og kvalitet – også uden økologimærkning. For gæsterne betyder det, at menuen afspejler bevidste valg med fokus på sæson, madspild og gennemsigtighed.
Økologi ses som en del af en større helhed, ikke et mål i sig selv. Mærkningen giver samtidig vished om, at en væsentlig andel af maden er statskontrolleret økologisk.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025