Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Phillip Zargahi Thomsen kunne tirsdag lade sig hylde som vinder af Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2025 efter en intens konkurrence i Brønnums Food Lab. Med titlen følger et rejselegat på 50.000 kr., og Phillip Zargahi Thomsen var tydeligt rørt efter præstationen.
Finalen bestod i at tilberede en ret med pighvar på fire timer, og det imponerede dommerpanelet, at han valgte at tranchere fisken foran dem.
Phillip Zargahi Thomsen, der har en forkærlighed for grøntsager, fremhævede, hvor vigtigt det er, at klassisk kokkehåndværk stadig bliver anerkendt. Han har trænet intensivt op til konkurrencen og glæder sig nu til næste skridt i karrieren: Et ophold på Chateau de Fontager i Frankrig, når Svinkløv Badehotel lukker ned for sæsonen.
Med talentprisen ønsker Oluf Brønnums Fond at styrke interessen for kokkefaget og de håndværksmæssige uddannelser, udtaler fondens bestyrelsesmedlem Anders Brønnum-Schou.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Du kan nå det endnu: Mål trivslen inden årets udgang
03-10-2025
-
Få gavn af sundhedsordningen
03-10-2025
PRESSEKLIP
-
Korttidsudlejning vokser markant – HORESTA kræver politisk handling
03-10-2025
-
Rasmus Munk igen kåret som verdens bedste kok
03-10-2025
-
Jeppe Møller-Herskind skal styrke fortællingen om branchen
03-10-2025
-
Fahd Ibrahim vender tilbage som køkkenchef på Molskroen
03-10-2025
-
Nordborg Resort på Als overgår alle forventninger
03-10-2025
-
Uber Eats klar til dansk indtog med store ambitioner
03-10-2025
-
Hilton runder 9.000 hoteller globalt
03-10-2025